Talleres Seime

Mecanitzat de peces a Sabadell

Mecanitzat de peces a Sabadell

Taller a Sabadell per al mecanitzat de peces, en sèries curtes i sota pla.

A Tallers Seime portem des de 1985 dedicats a oferir l’última tecnologia en un servei ràpid i precís de mecanitzat de peces a Sabadell.

Fabriquem sota pla o amb l’original, peces metàl·liques úniques, en sèries curtes, des d’una sola unitat, per a múltiples sectors d’activitat.

En més de 30 anys dedicats al mecanitzat de peces a Sabadell, hem estat en constant evolució i adaptació, incorporant maquinària CNC, amb diversos centres de mecanitzat de peces i maquinària específica per al tornejat i fresat d’alta precisió.

Realitzem el mecanitzat de peces a Sabadell segons les exigències de cada client, abastant sèries curtes de producció. En el taller disposem d’una àmplia varietat de materials, amb més de 500 tipus de metalls amb ferro, acer, acer inoxidable, plàstic o aluminis.

Les peces que fabriquem sota comanda van destinades a sectors tan diversos com el de la maquinària d’envasament, embalatge, indústries o fins i tot el motociclisme. Si necessites un recanvi d’una peça mecànica determinada, som el teu taller de mecanitzat de peces a Sabadell, a Barcelona o en qualsevol àrea de Catalunya.

SOTA PLA O AMB ENVIAMENT DE LA PEÇA

jumbotron

Per fabricar la peça necessitem l’enviament del pla o de la peça original. Pots trucar-nos al 93 711 62 02 o escriure’ns per informar-te sobre el procés de mecanitzat de peces. T’atendrem sense cap compromís.

CONTACTE

TALLERES SEIME

HORARI: De dilluns a divendres - Matins: de 8:00 a 14:00 hores - Tardes: de 16:00 a 18:00 hores

  Avda. Castell de Barberá, 15-17 Nave 16 ,
Barberà del Vallès, 08210, (Barcelona)

  93 711 62 02

  93 712 23 72