Talleres Seime

Mecanitzat a Barcelona

Taller a Barcelona per al mecanitzat de precisió de sèries curtes.

Rapidesa i precisió

En serveis de mecanitzat a Barcelona treballem de forma ràpida i precisa en el mecanitzat, fresat i tornejat de peces úniques.

Procés tècnic artesanal

El procés de mecanitzat a Barcelona que realitzem a Tallers Seime és artesanal, realitzat amb màquines programables, per ajustar-nos per complet a les especificacions de cada peça.

Tornejat i fresat

Al taller de mecanitzat a Barcelona, situat a Sabadell, podem mecanitzar tantes peces de tornejat, com el de fresat o amb maquinària de control numèric. Realitzem el servei sota pla, amb les mesures o directament amb la peça original, que ens envien al taller per a la seva rèplica.

Acabats superficials

Si busques una empresa per un acabat superficial, també oferim el servei de pavó, cincado, anoditzat o templat. Tindràs l’acabat de forma ràpida, ajustat a la textura i comportament mecànic de la superfície per a la seva vida en servei.

Mecanitzat a BarcelonaCOM TREBALLEM?

Pots visitar-nos a Sabadell per sol·licitar un pressupost o encarregar una comanda. Si per distància o falta de temps no pots apropar-te a les nostres instal·lacions, truca’ns per telèfon al número 93 711 62 02 i t’informarem. Tens la possibilitat d’encarregar el mecanitzat de peces sota pla, facilitant les mesures exactes o enviant la peça al taller de mecanitzat a Barcelona, localitzat a Sabadell.

SEIME, QÜESTIÓ DE CONFIANÇA

Tots els articles estan garantits.
Oferim opció d’enviament a domicili.
Treballem per a tota Catalunya.
Som ràpids, eficaços i precisos.
Treballem sèries curtes principalment.
Ajustem l’horari a les teves necessitats.

 

TALLERES SEIME

HORARI: De dilluns a divendres - Matins: de 8:00 a 14:00 hores - Tardes: de 16:00 a 18:00 hores

  Avda. Castell de Barberá, 15-17 Nave 16 ,
Barberà del Vallès, 08210, (Barcelona)

  93 711 62 02

  93 712 23 72